Marie-Lore (iBeauty)

26-02-2019 - Marie-Lore (iBeauty)

Zet met iBeauty eenvoudig een spaarprogramma op dat jou past, wissel punten in en verhoog zo je klantenbinding.

Klantenkaart


Klantenkaart

​Aandacht, waardering en een persoonlijke aanpak, blijven belangrijk om jouw vaste klanten geliefd te laten voelen en zo jouw salon te onderscheiden van anderen.

Door klantenfiches aan te vullen met persoonlijke informatie en hierop inpikken, kom je al heel ver, maar je klanten verwennen met een extraatje voor hun loyaliteit, wordt zeker gesmaakt. Door het gebruik van de geïntegreerde klantenkaart of puntenkaartsysteem van iBeauty, is het mogelijk om jouw klanten deze beloning te geven. Of het nu een korting of cadeautje is, of je nu punten geeft per gespendeerd bedrag, enkel op producten, op diensten, alles is mogelijk, zelf een combinatie.

Geen fan van een klantenkaart: geef dan een punt per keer dat een klant komt, zo weet jij, zonder dat de klant het wet, het hoeveelste bezoek dit is. Heb je stalen of een leuk extraatje dan kan je deze aan jouw meest loyale klanten schenken!

​Bepaal jouw puntenkaart

Via iBeauty kan je zelf jouw punten toekennen per gespendeerd bedrag of aantal diensten of gekochte producten of een combinatie van beide. Op die manier kom je al heel ver om jouw klanten te belonen voor hun loyaliteit. 

Geïntegreerde klantenkaart

De iBeauty klantenkaart is geïntegreerd in het systeem. Telkens bij het afrekenen worden de punten automatisch bijgeteld. Je hebt dus geen nood meer aan een extra systeem om jouw klanten te belonen, een kost uitgespaard! 

Punten inwisselen

Wil je punten inwisselen dan kan dit samen met het afrekenen. In de kassa zie je onmiddellijk hoeveel punten een klant huidig heeft, hoeveel punten er wordt verzameld tijdens het bezoek en hoeveel punten er uiteindelijk verzameld zijn. Zo kan je hierop inspelen en heb je gewoon alles bij de hand. 

Wist-je-datjes

Wist je dat klanten via mijn.ibeauty.be hun puntensaldo kunnen raadplegen? Wist je dat de klantenkaart standaard in het iBeauty abonnement zit? 

Leer meer over de volgende voordelen...

Leer meer hierover in volgende blogs...