Verjaardagsmails

Verjaardagsmails

Klantenbinding is en blijft zeer belangrijk als schoonheidsspecialiste. Klanten worden nog steeds graag in de watten gelegd en verwend door kleine attenties of cadeautjes. Gebruik de verjaardag van je klant om hen eens lekker in de watten te leggen, met een extra korting of verwenpakketje. iBeauty stuurt, indien gewenst, met de verjaardag van de klant automatisch een mailing uit, hierin kan je zelf de promotie bepalen. Voor jouw goede klanten is dit een blijk van appreciatie, voor de minder gangbare klanten een mooi initiatief om nog eens een afspraak te maken. Doordat iBeauty een online applicatie is, hoef je zelf niet te zijn ingelogd voor het uitsturen van de verjaardagsmail. Het systeem stuurt de verjaardagsmail elke dag automatisch uit naar de jarige klanten.

  • Personaliseer je boodschap

    Zorg ervoor dat bij de klant de geboortedatum en emailadres is ingevuld. Stel jouw verjaardagsbericht in en de mailings worden uitgestuurd.
  • Volg in detail hoe succesvol jouw gegevens zijn.

    Via een overzichtje zie je meteen hoe succesvol je gegevens zijn. Hoe rozer de grafiek, hoe meer mensen je bereikt op hun verjaardag. Dat betekent immers dat je van hen zowel een geboortedatum als een email-adres hebt.