Kassabeheer

Afrekenen, BTW-berekening, openstaande rekeningen, dagontvangsten, dagtotalen,...

Kassabeheer

Verlies geen kostbare tijd meer aan administratie en vermijd frustratie met losse betalingstickets. Binnen iBeauty zit een geïntegreerde kassamodule die de administratie voor zijn rekening neemt. Bekijk op ieder moment jouw statistieken en krijg onmiddellijk een beeld van de cashflow in jouw salon.

  • Slim, ingebouwd kassasysteem

    Afrekenen gebeurt met het ingebouwd kassasysteem. De gekozen behandelingen worden onmiddellijk aangerekend, maar kunnen nog aangepast worden, alsook de prijs per behandeling. Verkoop je producten via de kassa, dan wordt je stock automatisch bijgewerkt. Per klant zie je de laatste vijf aangekochte producten, handig om hierop in te spelen en verkoop te realiseren.
  • Openstaande rekeningen

    Komt het voor dat klanten niet onmiddellijk kunnen afrekenen, dan houdt het systeem voor jouw de openstaande rekeningen netjes bij. Bij het maken van een nieuwe afspraak voor deze klant, of bij het opnieuw afrekenen, wordt je herinnerd aan het openstaand bedrag, zo kan je jouw klant hierop attent maken en verlies je geen kostbare centen.
  • Scanner, bonprinter

    Verkoop je veel producten dan kan je eenvoudig een scanner koppelen en via de barcode afrekenen. Print je graag een betalingsbewijs dan kan je een bonprinter koppelen om tickets uit te printen. Verstuur je ze liever per mail dan is dat ook mogelijk.

Leer meer over de volgende topics...