Verzend nieuwsbrieven

Geen gedoe meer met exporteren naar een ander mailprogramma, want alles zit al in iBeauty.

Verzend nieuwsbrieven

Door middel van de verjaardagsmail krijgen klanten eenmaal paar jaar van jou een gepersonaliseerd bericht, wat belangrijk is voor de klantenbinding. Het versturen van nieuwsbrieven is een andere gemakkelijke manier om jouw klanten te bereiken met promoties of een belangrijk bericht.

Nieuwsbrieven verzenden voor schoonheidssalons

 • Gepersonaliseerd

  De Nieuwsbrief kan volledig gepersonaliseerd worden. Per nieuwsbrief kan je zelf een header opladen en de inhoud toevoegen met beelden en paragrafen. Op die manier kan je steeds op een grafische manier jouw klanten bereiken.
 • Ongelimiteerd

  Geen limitering binnen iBeauty betreffende het aantal klanten die de nieuwsbrief ontvangen, of het aantal nieuwsbrieven dat je verstuurt. Zo kan je dagelijks een last minute uitsturen en de gaatjes in jouw agenda slim opvullen.
 • Gesegmenteerd

  Stuur nieuwsbrieven uit naar een bepaalde groep van klanten, bijvoorbeeld gebaseerd op een verkregen dienst of gekocht product. Spreek slapende klanten op een andere manier aan en probeer hen opnieuw warm te maken voor het maken van een nieuwe afspraak in jouw salon.
 • Delen op Facebook

  Deel de nieuwsbrief op Facebook en verhoog zo het aantal views met bezoekers die geen actieve klant zijn in iBeauty.
 • Slimme opvolging

  Raadpleeg cijfermateriaal over de verstuurde nieuwsbrieven: hoeveel procent heeft mijn nieuwsbrief gelezen, welke klanten hebben de nieuwsbrief gelezen en speel hier slim op in. Welke titel doet het bijvoorbeeld goed, zodat je het aantal lezers naar de toekomst toe kan verhogen en je bereik dus weer vergroot.

Leer meer over de volgende topics...