Online reservaties

Minder telefoons, meer tijd voor de klant. En voor jezelf. Zet je agenda op automatische piloot.

Online reservaties

Ontdek de kracht van het online reservatiesysteem binnen iBeauty. Laat klanten via jouw website of Facebookpagina zelf een online reservatie maken en dit zonder de controle van jouw agenda te verliezen. Bij de start zal je merken dat het voornamelijk bestaande klanten zijn die online reserveren. Nadien komen stilaan ook de nieuwe klanten via dit kanaal binnen. Je verliest dus minder tijd met het (telefonisch) inboeken van afspraken en wint er nieuwe klanten bij.

  • Ge├»ntegreerde online reservatiemodule

    De geïntegreerde online reservatiemodule is toegankelijk voor elke user en zeer eenvoudig in gebruik. Voorzie een link op jouw website of Facebookpagina en je kan van start!
  • Volledig in te stellen naar behoefte

    Het online reservatiesysteem is volledig in te stellen naar behoefte: wat mag online geboekt worden en wat niet, bij welk personeelslid wel en bij welk niet, in welke tijdspanne, hoever in de toekomst, vanaf wanneer....
  • Met behoud van volledige controle in jouw agenda

    De online reservatiemodule kan zonder enige verlies van controle, dit bijvoorbeeld d.m.v. een verwittigingsmail, overzicht in de software en notificatie in jouw agenda. De moeite waard om te proberen!

Tip: Gebruik de iBeauty nieuwsbriefmodule of jouw Facebookpagina om de last minutes te communiceren en laat deze voor dezelfde dag nog inboeken! Hoe handig, een win to win situatie!

Leer meer over de volgende topics...