Michel (iBeauty)

24-09-2021 - Michel (iBeauty)

Maak eenvoudig een factuur aan via de kassa.

Facturen maken en aanpassen van je webshop homepagina


Facturen maken en aanpassen van je webshop homepagina

Vragen klanten je af en toe of het mogelijk is om een factuur op te maken? Dat is vanaf nu mogelijk. ​Maak direct en eenvoudig een factuur aan voor jouw klant met melding van de bedrijfsgegevens. Verstuur gemaakte facturen onmiddellijk of later per mail of print ze uit om mee te geven of te versturen per post. 

Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om jouw startpagina van je webshop te personaliseren a.d.h.v. jouw productcategorieën. Zo wordt deze nog meer visueel, maar laat klanten ook veel gemakkelijker producten terugvinden.

Facturen

​Af en toe wordt er om een factuur gevraagd met vermelding van de gekozen diensten en of producten en opgemaakt met melding van de bedrijfsgegevens.

Vanaf nu is het mogelijk om eenvoudig een factuur op te maken tijdens of na het afrekenen.

Het is belangrijk om een de bedrijfsgegevens van de klant toe te voegen in de klantenfiche. Dat doe je eenvoudig door de klantenfiche te bewerken en de gegevens te vervolledigen in het daarvoor voorziene veld. Vergeet je de gegevens aan te vullen, dan is dit nadien nog steeds mogelijk.

Tijdens het afrekenen, vanuit de agenda of via de kassa, is het belangrijk de juiste klant te selecteren alsook de behandelingen en producten die op het factuur dienen te komen. Duid in de kassa aan hoe de klant betaalt en klik op 'Afrekenen en factuur maken' i.p.v. op 'Afrekenen'. Het factuur wordt opgemaakt en op het scherm geopend. Je kan van hieruit de bedrijfsgegevens nog toevoegen indien nodig, alsook de factuur verzenden per mail of uitprinten.

Via het menu Kassa // Facturen kan je een lijst opvragen van alle gemaakte facturen, hier kan je eventueel ook nog steeds de facturen uitprinten. Het is ook mogelijk om het laatste factuur te verwijderen.

Ben je vergeten een factuur aan te maken en wil je dit nadien nog even doen, dan kan dit via het menu Kassa // Betaalde rekeningen. Daar krijg je op datum een overzicht van de afrekeningen en zie je ook of voor deze afrekening al dan niet een factuur werd opgemaakt. Wil je nog een factuur aanmaken, klik dan onder de naam van de klant op 'Factuur aanmaken'.

Bekijk snel hoe je een factuur kan opmaken. Klik hier [→]

Startpagina van je webshop

Vanaf nu is het mogelijk om de startpagina van je webshop aan te passen. Je kan er voor kiezen om de producten in de kijker op je homepagina te zetten of om de productcategorieën al onmiddellijk te tonen. Per categorie kan je een foto laden die getoond wordt zodat je hierin kan personaliseren. Klanten vinden op die manier ook sneller wat ze zoeken. 

De categorieën zichtbaar maken op je shop doe je via het menu Instellingen // Webshop.

Heb jij nog geen shop, maar wil je meer weten wat kan bekijk dan de volledige documentatie (klik hier [→] ) of neem contact met ons op.

Leer meer over de volgende voordelen...

Leer meer hierover in volgende blogs...