Michel (iBeauty)

21-01-2022 - Michel (iBeauty)

Vermijd dubbele boekingen

Controle op toestel of locatie


Controle op toestel of locatie

​Wanneer je in het instituut met meerdere personeelsleden werkt en maar een beperkt aantal cabines of toestel ter beschikking hebt, is het nodig om controle op de cabines of toestellen te doen om dubbele boekingen te vermijden. 

​​Je agenda is het hart van je zaak. Deze zo efficiënt mogelijk opvullen en ook laten opvullen is erg belangrijk. Om dubbele boekingen te vermijden kan het nodig zijn om ervoor te zorgen dat er een controle gedaan wordt of een bepaalde cabine of toestel al in gebruik is. Zo kan je met een gerust hart jouw klanten laten boeken, maar ook in het instituut zelf zal er bij bezetting een waarschuwing tevoorschijn komen.

Het aantal cabines (locaties) en toestellen kan je zelf invoeren en per behandeling koppelen, het is zelf mogelijk om meerdere cabines of toestellen aan een behandeling te koppelen, nog even locatie controle instellen via de online reservatie instellingen en de controle zal uitgevoerd worden. Dus naast de agenda, personeelsleden, instellingen van de behandelingen, klantenstop per behandeling... kan je ook met cabines & toestellen je agenda helemaal tiptop in orde houden. 

Ga er nu mee aan de slag en voeg via het instellingen menu locaties (cabines) toe en / of toestellen via het assortiment menu. 

Leer meer over de volgende voordelen...

Leer meer hierover in volgende blogs...