Overzichtelijke agenda’s

Overzichtelijke agenda’s

De agenda is het hart van iBeauty. Benut jouw tijd nu efficiënter als ooit tevoren. Beheer het salon vanuit de agenda, iBeauty stuurt jouw klanten automatisch een afspraakherinnering, houdt je op de hoogte van nieuwe boekingen en zorgt voor een goed werkoverzicht. Afrekenen, klantenfiches aanvullen en omzetcijfers in de gaten houden, doe je allemaal met 1 oogopslag vanuit de agenda. Ervaar het gemak en tijdswinst.

Agenda voor schoonheidssalons
 • Gemakkelijke weergave

  De agenda of agenda's kunnen op een duidelijke manier weergegeven worden. Kies ervoor om op maand-, week- of dagoverzicht te werken. Ontdek in één oogopslag wat er op de planning staat en herken belangrijke zaken/afspraken aan gekleurde label.
 • Saloninformatie

  De omzetcijfers worden, indien gewenst weergegeven in de agenda, de omzetcijfers volgen het overzicht: maandoverzicht geeft het maandtotaal voor de actieve agenda, weekoverzicht geeft het weektotaal.
 • Klanteninformatie

  Het afsprakenveld kan al dan niet informatie tonen over de diensten waarvoor geboekt werd, totaalprijs wordt getoond en indien gekend het telefoonnummer van de klant. Wanneer je over het uur van de afspraak gaat met jouw cursor wordt de laatste notitie voor deze klant weergeven, zo hoef je de fiche niet te openen om te weten wat belangrijk is. Wil je de fiche aanvullen dan kan deze eenvoudig geopend worden vanuit het afsprakenveld.
 • Kassa

  Afrekenen doe je vanuit de agenda. Je ziet ook netjes welke afspraak wel of niet werd afgerekend.
 • Overzicht online reservaties

  In de agenda wordt per nieuwe online boeking een notificatie gemaakt. Het is mogelijk om de lijst weer te geven. In de agenda zelf wordt elke online gemaakte afspraak voorzien van een wereldbolletje. Kies daarnaast voor om van elke boekingen een verwittiging te krijgen per mail. Zo weet je altijd wat er speelt in jouw agenda en verlies je de controle niet uit het oog!

Leer meer over de volgende topics...