Michel (iBeauty)

04-11-2021 - Michel (iBeauty)

Knippen & plakken - kopiëren & plakken

Vul je agenda efficiënt


Vul je agenda efficiënt

​Je agenda is het hart van je zaak. Deze zo efficiënt mogelijk opvullen is dus erg belangrijk. Daarom is het mogelijk om een afspraak eenvoudig te verzetten of te herhalen door middel van deze te knippen of te kopiëren. 

Wanneer een klant je opbelt om een afspraak te verzetten wil je dit liefst zo snel mogelijk doen. De knippen & plakken functie is hiervoor super gemakkelijk.  In het afsprakenveld kan je klikken waarna de popup verschijnt, hier kan je dan klikken op het schaartje, je zoekt samen met je klant een nieuw moment en kan de afspraak verzetten door te dubbel klikken.

Wist je trouwens dat je een bestaande afspraak ook gemakkelijk kan kopiëren. Staat een klant voor je en wil je een vervolgafspraak inplannen dan kan je de bestaande afspraak kopiëren en op een andere moment opnieuw in plannen. Dat doe je ook door te klikken op het afsprakenveld en het kopie icoontje te kiezen. Zo simpel, maar zo efficiënt. 

Ga er nu mee aan de slag en lees hier hoe jij je zelf aan de slag kan met het knippen & plakken en het kopiëren & plakken. [→]

Leer meer over de volgende voordelen...

Leer meer hierover in volgende blogs...