Marie-Lore (iBeauty)

20-11-2014 - Marie-Lore (iBeauty)

Verlies geen klanten en laat ze online reserveren!


​Klanten verwachten dat je telefonisch bereikbaar bent, haast op elk tijdstip van de dag. Tijdens behandelingen lukt het echter vaak niet om oproepen te beantwoorden.

Wisten jullie dat 1 op de 4 personen gewoon een ander salon trachten te contacteren?

Het is best mogelijk om 24 op 7 bereikbaar te zijn voor jouw klanten. Door de klant online zelf zijn reservatie te laten maken, kan jij ongestoord verder werken en heeft je klant een afspraak ingeboekt.

Echter horen we zeer vaak in schoonheidssalons dat men geen voorstander is om hun agenda online te laten opvullen. Men denkt dat de controle over de agenda verloren gaat.

Nochtans krijgt de klant enkel de vrije momenten in jouw agenda te zien, dus geen geplande afspraken en kan maar reserveren voor de behandelingen die jij vooropstelt.

iBeauty blijft daarnaast het overzicht van deze online reservaties behouden, geeft ze weer in een mooi overzicht en maakt ze onmiddellijk zichtbaar in jouw agenda.

Je kan dus gemakkelijk inspelen op de gemaakte overzichten en indien nodig wijzigingen aanbrengen. 

Misschien toch eens de moeite om de mogelijkheden te bekijken en de angst te overwinnen om de controle te verliezen over jouw agenda!

Leer meer over de volgende voordelen...