Marie-Lore (iBeauty)

19-01-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 33: Happy Valentine


Tip 33: Happy Valentine

Valentijn is dé dag van het jaar waarop iedereen zijn geliefde in de watten wil leggen. Beauty en spa zijn bij uitstek het perfecte cadeau, tijd dus om jouw acties te plannen en jouw diensten te promoten, zodat ook jij kan genieten op een Happy Valentine!

Love is all around us

Zoals we in tip 4 aanhalen, is je etalage de meest waardevolle reclameplaats! Zorg dus voor een mooi concept dat je doorheen je salon aanhoudt, op die manier komen jouw producten ook in de kijker. Valentijn is de kleur van de liefde dus er mag wel wat rood aan te pas komen en ja, laat je maar eens goed gaan! Ga op zoek naar leuke merchandising of ga gewoon zelf aan de slag.

Valentijn

Love to promote

In tip 21 kan je lezen hoe je een 'gezonde' korting kan geven, zodat de Valentijn actie winstgevend is voor jouw salon. Bedenk goed op voorhand wat je jouw klanten wil bieden. Een manicure met extra nailart? Een korting op make-up zodat jouw klant op Valentijn kan stralen? Een duo-massage aan verminderde prijs of met een extraatje? Eens je een beslissing genomen, zet je jouw promotie via zoveel mogelijk kanalen in de kijker. Best doe je dit 4 weken op voorhand. Dus hoog tijd.

Valentijn promotie

Love the package

Valentijn draait om iemand verwennen met een leuke gift. Zorg voor een mooie verpakking in het thema. Je kan er eventueel wat staaltjes bijdoen, zodat het cadeautje meer inhoud krijgt en de ontvanger helemaal in de wolken is. Vergeet ook de mannen niet. Zorg dat je enkele voorbeeldjes in jouw salon tentoonstelt of waarom niet gebruiken in jouw etalage?

Valentijn verpakking

Love your customers

Voorzie een leuke giveaway voor jouw klanten want: we love customers! Hier hoef je helemaal geen groot budget aan te spenderen, je kan leuke goedkope gadgets vinden, zelf aan de kook gaan of er een leuk DIY-project van maken. Je zal zien: klanten zullen dit appreciëren en het versterkt jouw klantenbinding!

Valentijn giveaways Meer inspiratie voor mooie valentijn etalages, promoties of give-aways kan je terugvinden op Pinterest!