Michel (iBeauty)

14-01-2022 - Michel (iBeauty)

Waarom Tips ‘n Toes voor iBeauty kiest


Waarom Tips ‘n Toes voor iBeauty kiest

​Tips ’n Toes is geen typisch nagelsalon, maar een kwalitatieve, gezellige studio waar er tijd voor je wordt vrijgemaakt.

​Tips ’n Toes is niet zomaar een nagelstudio. Zaakvoerster Ilse startte haar avontuur vol passie voor het plaatsen van kunstnagels en schoolt zich regelmatig bij. Zo kan zij je verzekeren van correct opgebouwde nagels die geplaatst worden met kwalitatieve producten waardoor de gezondheid van de natuurlijke nagels niet in het gedrang komt. Haar grootste troef is haar eindeloos geduld, wat absoluut een meerwaarde is in het plaatsen van nailart, maar ook in het inoefenen van nieuw aangeleerde technieken. Tijdens de lockdowns heeft zij zich ook bijgeschoold voor definitieve ontharingen, zodat je nu ook voor laserontharing bij haar terecht kunt.

Kortom je komt bij Tips ’n Toes niet terecht in een typisch nagelsalon, maar in een kwalitatieve, gezellige studio waar er tijd voor je wordt vrijgemaakt.

iBeauty: Het perfectionisme dat ik zo belangrijk vind in mijn werk, vind ik net zo belangrijk naar administratie toe. iBeauty biedt een oplossing om mijn stock tot in de puntjes correct op te volgen, mijn dagontvangsten met 1 klik op te maken en op regelmatige basis mijn statistieken te evalueren. Dat klanten online kunnen reserveren is dan weer een groot pluspunt omdat zij per behandeling alle beschikbare momenten te zien krijgen en zo makkelijk een moment kunnen kiezen die hen het beste uitkomt. Voor mij is het erg handig om tijdens een afspraak geen telefoontjes te moeten beantwoorden. Zo krijgt elke klant hier de nodige aandacht die hij verdient!