Michel (iBeauty)

12-11-2021 - Michel (iBeauty)

iBeauty omdat ik mijn tijd wil investeren in mijn klanten.

Waarom Babershop StiiV voor iBeauty kiest


Waarom Babershop StiiV voor iBeauty kiest

StiiV staat garant voor de authentieke ambacht van knippen van het haar, scheren, grooming en het behandelen van baard en snor zoals deze vroeger bestond.

STIIV wil graag tijd maken voor de man. Zo zien we onze shop graag als een authentieke “MEN’S CAVE”. Naast vakmanschap, biedt STIIV een unieke beleving en inrichting gebaseerd op STIIV’s passie “HET WIELRENNEN”. Bij STIIV wordt iedere man geknipt en geschoren zoals het hoort: “OERDEGELIJK GOED”. Met een lekker drankje en STIIV’s gezelligheid wordt het vermoedelijk lastig om niet te blijven plakken.

Steven startte de Barbershop in 2019 en dit in bijberoep. Als snel bleek de Barbershop in Diest succes te hebben. ‘Ik wil mijn tijd investeren in mijn klanten. Niets is zo vervelend dan je behandeling te moeten onderbreken wanneer de telefoon gaat. Dat is de voornaamste reden dat ik iBeauty heb aangeschaft. Dat ik met één muisklik mijn maandelijkse verkoop en dienstenomzet kan raadplegen is mooi meegenomen. Tijdens de corona-crisis heb ik via dit platvorm mijn producten ook online kunnen verkopen. Ik ben niet handig met de computer maar iBeauty is zelfs voor mij gebruiksvriendelijk en wanneer ik iets niet weet kan ik mailen en heb ik dadelijk antwoord! Ik heb nog geen seconde spijt gehad van onze samenwerking en ik kan het iedereen aanbevelen.’