Marie-Lore (iBeauty)

21-07-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 7:  De kracht van de lach


Tip 7:  De kracht van de lach

​Iedereen weet het: er gaat niets boven de kracht van een oprechte lach. Probeer elke dag met een mooie grote smile jouw klanten te ontvangen. Heb je een baaldag, zuig je longen vol met lucht en voel de energie door je heen stromen! Lach en de wereld lacht met je mee!

  1. De kracht van de lach

    Iedereen weet het: de eerste indruk is belangrijk, heel belangrijk! En een stralende oprechte lach maakt een uitstekende eerste indruk. Nieuwe klanten zullen deze lachende eerste indruk niet gauw vergeten. Voor bestaande klanten schept het blijdschap en bevordert het de goodwill van het zaken doen.

  2. Lach en de hele wereld lacht mee

    De kracht van de lach zit in oprechtheid. Een niet oprechte lach wordt opgemerkt. Heb je een mindere dag?  Probeer even je problemen van je af te zetten en die lach te toveren, je zal merken dat na een tijdje het aanstekelijk werkt en je er dus zelf ook vrolijker van wordt! Lach en de hele wereld lacht met je mee!

  3. Lachen maakt je menselijk

    Sta anderen opgewekt te woord. Een vriendelijke lach levert zo veel op, iedere dag weer! Je zal merken dat klanten graag naar jouw salon komen omdat lachen je menselijker maakt. Ze krijgen meer vertrouwen en dat versterkt de klantenbinding

Een kleine moeite een groot verschil: Keep on smiling!