Marie-Lore (iBeauty)

06-04-2021 - Marie-Lore (iBeauty)

Verzamel waardevolle feedback

Review all the way!


Review all the way!

Heb jij altijd al willen weten hoe klanten hun bezoek ervaren om zo op klantenbeleving in te kunnen spelen? Verzamel dan vanaf nu reviews. Met het iBeauty feedbacksysteem kan je jouw klanten om een review vragen. De reviews worden mooi verzameld zodat je een overzicht kan bewaren. Ook per behandeling zie je de scores zodat jij weet wat jouw topbehandelingen zijn of waar je op kan verbeteren! Hoe klanten hun bezoek ervaren bepaalt immers jouw succes.

​Betrouwbare beoordelingen zijn van onschatbare waarde

We kennen allemaal de reviewsysteem van google en facebook, deze zijn van groot belang om nieuwe klanten aan te trekken. Zeg nu zelf, wij lezen ook graag hoe anderen iets ervaren vooraleer we een beslissing nemen om iets aan te kopen of een afspraak in te plannen. 

Het iBeauty reviewsysteem gaat nog een stapje verder. Het wil je inzichten geven in hoe de klanten bepaalde behandelingen ervaren, zodat jij hier gemakkelijker op kan inspelen. Stuur dus niet telkens bij elke bezoek een reviewverzoek, maar op bepaalde tijdstippen, op het moment dat je twijfelt hoe een klant iets ervaren heeft of bij nieuwe klanten. Zo krijg je veel meer betrouwbare beoordelingen die van onschatbare waarde zijn. Wist je dat bij gericht uitsturen van reviewverzoeken voor een hoge respons zorgt, tot wel 80%! 

Alle reviews worden verzameld zodat je zeer gemakkelijk de resultaten kan terugvinden.