Michel (iBeauty)

16-11-2021 - Michel (iBeauty)

iBeauty en Miss Wellness Beauty!


iBeauty en Miss Wellness Beauty!

​​Onlangs gingen wij een partnership aan met Miss Wellness Beauty Belgium. Deze Nationale verkiezing gaat elk jaar op zoek naar de ambassadrice voor de beautysector. Aangezien we met iBeauty actief zijn binnen deze branche met ons online boekingsplatform gingen wij een samenwerking aan om iBeauty nog meer op de kaart te zetten bij diverse salons en om nog meer leveranciers te ontmoeten.

De verkiezing is nog op zoek naar schoonheidsspecialistes, kapsters, mua’s, nagelstylistes en pedicures die graag deelnemen aan een leerrijke, leuke en unieke verkiezing! Interesse? Schrijf je dan nu in voor Miss Wellness Beauty 2022! Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via mail van het verdere verloop van de verkiezing.

De organisatie is op zoek naar jou!

Ambassadrice voor de Beauty Sector sinds 2010!

De verkiezing Miss Wellness Beauty is meer dan een missverkiezing. Jaarlijks gaan zij op zoek naar de ambassadrice voor de beauty en wellness sector. Ben jij schoonheidsspecialiste, mua, nagelstyliste, pedicure, kapster of afslankcoach dan ben je een potentiële kandidate.

Wil jij contacten leggen binnen deze mooie beautysector, nieuwe merken leren kennen, gratis workshops volgen, beautybeurzen bezoeken, een mooie buitenlandse reis, professionele fotoshoots, trainingen volgen, schitteren tijdens een mooie gala-avond, je zaak in de picture zetten en ervaringen delen met collega’s dan is Miss Wellness Beauty zeker iets voor jou!

Ben je niet zo zelfverzekerd, kunnen je commerciële skills nog iets aangescherpt worden, wil je nieuwe behandelingen of technieken leren kennen of wil je gewoon een unieke ervaring meemaken? Als finaliste mag je heel wat verwachten! Wil jij ook deelnemen aan één van de grootste Nationale missverkiezingen in België? Dat kan! Schrijf je snel in via deze website en maak ook kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van € 30 000! Als finaliste van Miss Wellness Beauty 2022 geniet je alvast van heel wat gratis activiteiten.

Maak kennis met de organisatie op één van de Nationale selectiedagen eind november of begin december 2021. Misschien word jij wel de nieuwe Belgische ambassadrice van deze mooie sector!

Leer vele leveranciers en collega's kennen binnen de beautysector!

Wil je graag bijleren van je collega's binnen de sector? Elk jaar zetten heel wat collega's de stap om zich kandidaat te stellen en andere schoonheidsspecialistes, mua's, pedicures, kapsters, nagelstylistes en diverse leveranciers te leren kennen. Ook zijn wij met iBeauty hoofdpartner zodat je als finaliste kan genieten van gratis workshops en advies. Ook kan je ons vinden op Day of BEAUTY de beautyvakbeurs in Antwerp Expo op 19 & 20/02/2022!

Inschrijven kan via www.misswellnessbeauty.be