Marie-Lore (iBeauty)

22-09-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Nieuwigheden voor dagdagelijks gebruik

Feature Friday #33


Feature Friday #33

Zijn jullie de nieuwigheden al opgevallen die je helpen in jouw dagdagelijks gebruik? Zo kan je een afspraak niet meer zo gemakkelijk dubbel afrekenen, worden de weeknummers getoond in de daypicker en kunnen er statistieken getoond worden op basis van behandelingscategorieën!

Pop-up menu bij het dubbel afrekenen van een afspraak

Het kan zich al voordoen dat je per ongeluk een afspraak dubbel afrekent, waardoor je dagontvangstenboek niet meer klopt. Wanneer je nu opnieuw een afspraak afrekent verschijnt er een melding dat deze rekening reeds werd afgerekend.

Hoe ga je te werk?

Reken een betaalde afrekening een tweede maal af. De melding dat deze rekening reeds betaald werd, kan je bovenaan terugvinden.

Weeknummers in de datepicker

De datepicker bovenaan wordt vaak gebruikt om snel naar een andere dag te gaan. Deze datepicker werd onlangs al verbeterd doordat de agenda niet automatisch gaat openen op deze dag, maar in het weekoverzicht blijft (indien je van hieruit vertrokken bent). Door het toevoegen van de weeknummers naast elke week, wordt het gebruik van de datepicker nog eenvoudiger.

Hoe ga je te werk?

Klik bovenaan op de datepicker en merk op dat de weeknummers aan de linkerzijde vermeld worden.

Statistieken op basis van behandelingscategorieën

De statistieken geven je informatie over wat goed gaat in jouw salon of wat minder goed doet. De statistieken worden dagelijks bekeken en aan de hand hiervan actie ondernomen om het salon zo nog succesvoller te maken. De statistieken op behandelingen geeft je omzetinformatie over een bepaalde behandeling. Nu is het mogelijk om de statistiek te raadplegen op basis van een behandelingscategorie. Zo kan je bijvoorbeeld nagaan hoe het met de totale omzet van pedicures gesteld is tov een andere categorie.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Statistieken en klik op Behandelingen. Klik op het statistiekicoon. Niet enkel worden de omzetcijfers getoond, maar ook het aantal behandelingen per categorie uitgevoerd per maand.