Marie-Lore (iBeauty)

15-05-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Sothys


Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Sothys

​ProNails, Goesting in Gezondheid, Paul & Joe en Bernard Cassière stonden reeds in de kijker. Vandaag sluiten we af met onze laatste sponsor Sothys.

Schrijf je nu in via Beautyboostcamp: 24 mei te Heusden-Zolder, 31 mei te Heist o/d Berg of 7 juni te Roeselare.

Sothys

Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa's in de vier windstreken.

Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

Waarom iBeauty kiest voor Sothys:

De expertise van Sothys wordt aangescherpt door bevoorrechte uitwisselingen met de universitaire wereld. Daarnaast wordt het merk exclusief verdeeld in instituten en Spa's. Ontdek vooral zelf waarom wij fan zijn!

Meer weten over Sothys:

  

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017