Marie-Lore Wynants (iBeauty)

04-05-2017 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Beautyboostcamp gastspreker in de kijker: Caroline Laenen - In Finé Interiors


Beautyboostcamp gastspreker in de kijker: Caroline Laenen - In Finé Interiors

Nog even en de eerste Beautyboostcamp gaat van start. Graag zetten we onze gastsprekers in de kijker. We starten met Caroline Laenen van In Finé Interiors.

Nog niet ingeschreven? Reserveer vandaag nog jouw plaatsje via Beautyboostcamp: 24 mei in Heusden-Zolder, 31 mei in Heist o/d Berg of 7 juni in Roeselare!

Caroline Laenen - In Finé Interiors

Caroline Laenen, sinds december 2017 zaakvoerster /sfeer decorateur van In Finé Interiors. Mama van 1 zoon Miquel en 2 dochters Siënna en Elinore en vrouw van Bert Hillen. Als sfeer decorateur is Caroline dagelijks bezig met het creëren van sfeer en gezelligheid en dit door middel van het plaatsen van de juiste decoratiematerialen. Op die manier is er steeds een aangepaste sfeer in de zaak of thuis, zonder dat er hiervoor materialen dienen aangekocht, geplaatst of gestockeerd te worden.

Tijdens de workshop gaat Caroline als sfeerdecorateur jullie laten stilaan bij de vraag "Wat is het belang van decoreren?". Met andere woorden om welke redenen zouden wij de tijd, energie en geld steken in het decoreren of laten decoreren van onze zaak.

Elke deelnemer gaat tijdens de workshop zelf opzoek naar de eigen, persoonlijke overtuiging. Op die manier ga je met praktische kennis en nuttige tips & tricks weer terug naar huis.

Instagram
Twitter
Facebook
Website

   

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017