Marie-Lore Wynants (iBeauty)

20-02-2018 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Netwerk, leer, ontdek, ontmoet

Beautyboostcamp


Beautyboostcamp

Binnenkort organiseren we onze derde editie van de Beautyboostcamp. Hét event waarin je kan netwerken, leren en ontdekken.

Dit jaar staat de workshop in het teken van: Make change happen

Vaak wordt een beroep in de beauty industrie onderschat en dit op vele vlakken. Het is meer dan alleen maar nagels lakken, gezichtscrèmes aanbrengen, haren knippen..., het is een ware onderneming, waar veel bij komt kijken en waar er nood is aan zelfreflectie en leren loslaten. Tijdens de Beautyboostcamp wordt er dieper ingegaan op hoe je kan veranderen om zowel je salon als jezelf te blijven boosten!

Iemand die er aantrekkelijk en verzorgd uitziet, voelt zich vaak ook goed. Als schoonheidsspecialist of kapper, kan jij daarvoor zorgen. Je klanten komen bij jou voor die verzorgende behandeling of net om dat extraatje te ontspannen. 

Luisteren, adviseren, verkopen, marketeren...

Tijdens het uitvoeren van jouw diensten, fungeer je als luisterend oor, dien je jouw advies mee te geven over de behandeling en verkoop van producten.Want tegenwoordig kan iedereen voor een gelnagellak, verzorgende shampoo, gezichtscrème... eenvoudig terecht bij de drogisterij, waar ze vaak voor een klein bedrag een complete set in huis kunnen halen.  

Vergeet naast dit alles ook niet even een post op facebook, twitter, instagram te plaatsen en op regelmatige basis van je te laten horen via een gepersonaliseerde nieuwsbrief. 

Make change happen

Het beroep van schoonheidsspecialiste, kapper, nagelstyliste... is dus niet te onderschatten. Gebrek aan tijd, gebrek aan loslaten, druk van buitenaf, vertaalt zich vaak in frustraties en in sommige gevallen in lage verkoopcijfers. Tijd dus om te veranderen! Make change happen! 

Workshops

De verschillende sprekers zullen tijdens de workshop verschillende onderwerpen aanhalen die verandering mogelijk maken. 

Hoe staat het met jouw prijzen? Zijn deze nog net hetzelfde als bij de start van je salon? Of ben je startende en heb je een richtlijn nodig? 

Vicky Vermeiren en Carla Van Corenland hebben het over kostprijsbereking: Jouw tarieven zijn afhankelijk van een groot aantal factoren zoals huur, energiekosten, producten, personeel... In de workshop kostprijsberekening leer je op een makkelijk verstaanbare manier hoe je de ideale prijzen bepaalt voor jouw salon. En hoe je kosten kan besparen zodat je uiteindelijk met meer winst kan ondernemen.

Maaike Maes wil jou in beweging krijgen om je doelen en ambities waar te maken door je stil te laten staan bij jezelf en de 'waarom' van je doelen. Ze wil je inspireren en aanzetten om tot de kern van jezelf te komen, je eigen weg te durven kiezen en stapsgewijs te realiseren wat je écht wil.

Johan Vermeiren en Kristin Baute leren je los te laten: ervaar hoe een natuurlijke ademhaling innerlijke rust brengt en zo je immuunsysteem stimuleert, je slaap verbetert en je positief leert denken. Zet je eerste stappen naar een gelukkig, bewust leven vol energie! Geniet van meer zelfvertrouwen en echte vrijheid! 

Schrijf je in

Ben je klaar om te veranderen? Ben je klaar om te ontdekken, leren en te ontmoeten? Ben je benieuwd naar meer, lees het volledige programma op de Beautyboostcamp website en schrijf je in, de plaatsen zijn beperkt! 

  • Woensdag 18 april om 18:00 - Update Academy te Heusden-Zolder
  • Maandag 23 april om 18:00 - ProNails te Brasschaat

  • Woensdag 25 april om 18:00 - Red Dot te Gent