Michel (iBeauty)

10-09-2021 - Michel (iBeauty)

iBeauty geeft de nodige rust als zaakvoerster

Waarom Yumi voor iBeauty kiest


Waarom Yumi voor iBeauty kiest

​Het schoonheidssalon Yumi hecht veel belang aan klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer en vooral een kwalitatief resultaat! Lees waarom zij kozen voor iBeauty.

Het schoonheidssalon Yumi hecht veel belang aan klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer en vooral een kwalitatief resultaat! Hygiëne en gezondheid komen op de eerste plaats.

Blijven bijscholen is voor Yumi belangrijk zodat de laatste nieuwe trends kunnen toegepast worden.

​Bij Yumi kan je terecht voor klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, epilaties & definitieve laserontharing maar ook voor het plaatsen van semi-permanente make-up, zoals powderbrows, deepliners & lippigmentatie.  Naast deze verzorgingen ligt de focus bij Yumi op huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige cosmedische producten & kwalitatieve en resultaatgerichte toestellen. Dankzij deze combinatie wordt een uniek totaalconcept aangeboden!

Yumi bestaat uit een team van 4 personen, elk met hun specialisaties. Om ervoor te zorgen dat elke teammember zo efficiënt mogelijk kan werken, is het gebruik van software een absolute must.

iBeauty beantwoordt aan onze eisen. Het inboeken van de specialisaties bij het juiste teammember, het aanvullen van klantenfiches en het opvolgen van de dagontvangsten, geeft een rust als zaakvoerster. Zo kan onze focus blijven op het tevreden stellen van onze klanten, zodat zij met een goed gevoel opnieuw een afspraak inboeken.