Marie-Lore (iBeauty)

13-05-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Paul & Joe


Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Paul & Joe

Na ProNails & Goesting in Gezondheid is het nu tijd voor onze volgende sponsor: Paul & Joe

Schrijf je nu in via Beautyboostcamp: 24 mei te Update Academy in Heusden-Zolder, 31 mei bij Districos in Heist o/d Berg of 7 juni bij De Westvlaamse Apothekersvereniging in Roeselare.

Paul & Joe

Paul & Joe werd opgericht door de Parijse designer en eigenares Sophie Mechaly, in samenwerking met Albion, marktleider in de Japanse cosmetica. Het merk werd genoemd naar haar 2 zonen, Paul en Joe. P&J Beauté werd gelanceerd in 2002 als uitbreiding van het

luxueuze en gesofisticeerde Parijse modemerk. De unieke, « retromoderne » verpakking is geïnspireerd op Sophie’s herinneringen aan haar

grootmoeders boudoir. Zij vond haar grootmoeders rituelen betoverend en kon niet wachten tot ze zelf oud genoeg was om hiermee te gaan

experimenteren. P&J beauté werd ontwikkeld voor de moderne, gesofisticeerde vrouw, waarin een jong meisje schuilt!

Een mix van Japans/Franse schoonheidsfilosofieën, gebaseerd op de Parijse elegantie en romantiek met een vleugje Japanse manga!

Elk seizoen, in combinatie met P&J fashion, lanceert het cosmeticamerk zijn « sparkles collection ». Een collectie van speelse, gelimiteerde producten gebaseerd op de lente/zomer of herfst/winter prints, getoond op de P&j catwalk. Je mag steeds het onverwachte verwachten van P&J!

P&J Beauté heeft zich gefocust op het ontwikkelen van basis make-up producten, die zorgen voor een hydraterend, verzorgend effect dat de huid laat stralen van binnenuit!

Waarom iBeauty kiest voor Paul & Joe:

Toegegeven dat we fan zijn van hun fantastische kledinglijn. Telkens weer net dat ietsje anders waarnaar we op zoek zijn en dat weerspiegelt zich ook in de make-uplijn. Kwalitatieve producten omhult in prachtige, speelse en gedurfde verpakkingen. Datgene wat heel veel vrouwen hun hartje sneller doet slaat. We are in love!

Meer weten over Paul & Joe:

  

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017