Inzicht in klantengegevens via icoontjes


In het afsprakenveldje van de agenda vind je extra informatie in de vorm van icoontjes. Met deze informatie hebben jullie nog meer en sneller inzicht in de gegevens van de klant. Als er ontbrekende zaken sneller kunnen worden aangevuld, heb je kwalitatieve data in iBeauty en gaat dat op termijn een voordeel geven omdat je meer mensen kan bereiken en minder annulaties zal ondervinden.

Hieronder maken we je wegwijs in de icoontjes:

  • Rood @ teken: dit duidt erop dat er voor de klant geen emailadres werd genoteerd. De klant ontvangt dus geen reminders of nieuwsbrieven. Zo word je eraan herinnerd om dit eventueel aan te vullen.
  • Rood ! teken: dit duidt erop dat de klant beslist heeft om geen reminders te ontvangen. Deze instelling kan je terugvinden in de klantenfiche. Staat het vinkje uit dan worden er geen reminders verzonden ook al is er een mailadres van de klant gekend.
  • Rood telefoon teken: dit duidt erop dat er van de klant geen gsm-nummer en vaste telefoonnummer gekend is. Als een van beiden gekend is, verdwijnt dit icoontje.
  • Grijze sterretje: dit duidt erop dat dit de eerste afspraak voor deze klant is, zo weet je dat je een nieuwe klant zal ontvangen en kan je hiervoor indien nodig extra tijd voorzien.


Leer meer over de volgende topics...