Overal beschikbaar

Waar je ook bent, je hebt je salon bij jou. Beschikbaar op Mac, PC, tablets en smartphone.

Overal beschikbaar

iBeauty is een online programma wat een heleboel voordelen met zich meebrengt. Hoe handig is het niet dat je zelf op verplaatsing, nieuwe afspraken kan toevoegen of je agenda kan raadplegen.

  • Overal en altijd toegankelijk Het overal en altijd toegankelijk zijn is tegenwoordig een grote must. We zijn zo gewend om altijd overal aan onze data te kunnen of onze agenda te raadplegen.
  • Multiple login Het is mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd in iBeauty inloggen, zo kan elke werknemer overal en altijd zijn agenda raadplegen.
  • Automatische mailings en automatische updates Het is niet nodig om in te loggen om automatische mailings te versturen, hier hoef je dus volledig geen rekening mee te houden, net zoals de regelmatige updates van het programma zelf. Deze worden immers voor iedereen vrijgesteld, zo blijf je steeds werken met de laatste technologie├źn zonder moeilijke installatie procedures. Een notificatie in de software zelf maakt je hierop attent.
  • Op elk systeem iBeauty is toegankelijk op elk systeem waarop je een internetconnectie hebt. Of dit nu op PC of Mac is, op Tablet of Smartphone. De software wordt naargelang het toestel aangepast zodat het gemakkelijk blijft in gebruik.

Leer meer over de volgende topics...