Geen langdurige contracten

100% transparantie. Eerlijke regels. Maandelijks opzegbaar. Geen kleine lettertjes.

Geen langdurige contracten

Met het gebruik van iBeauty verbind je je niet aan langdurige contracten. Het hele iBeauty team doet er alles aan om jou van de beste salon software te voorzien en dit met persoonlijke ondersteuning. Een fijne samenwerking en vooral tevreden klanten zijn ons streven.

 • Geen contracten, opstart- of annulatiekosten

  iBeauty kan je maandelijks betalen en dus ook maandelijks stopzetten. We werken niet met verschillende modules, het is een alles-in-1-pakket.
 • Bespaar tijd en geld

  Door het gebruik van iBeauty bespaar je een hoop tijd, maar ook een hoop geld. Door geautomatiseerd te werken met de geïntegreerde tools zal je deze voordelen snel ondervinden.
 • Op en top service

  Service staat bij ons centraal. Elke klant proberen we zo goed mogelijk te begeleiden door een persoonlijk contact. Training wordt indien gewenst voorzien, zodat alle tools optimaal gebruikt worden en je dus het onderste uit de kan kan halen. We voorzien een 7 dagen op 7 helpdesk, telefonisch of via onze geïntegreerde chatbox.
 • Data import

  Heb je reeds data digitaal: klantengegevens, stocklijsten of prijslijst, aarzel dan niet ons te vragen deze data te importeren. Zo is de start vlot en verlies je geen onnodige tijd om manueel data in te voeren.
 • What's new

  Elke dag werkt een ervaren en enthousiast team aan iBeauty. De wensen voor nieuwe tools komen van jou als gebruiker. Meld ons wat je graag verbeterd wil zien en wij kijken wat we kunnen doen! De nieuwigheden worden automatisch en kosteloos ter beschikking gesteld.
 • Start tot 50 klanten of 200 afspraken volledig gratis en onbeperkt in tijd

  Wil je graag even uitproberen zonder enige kost? Tot 50 klanten of 200 afspraken kan je iBeauty volledig gratis gebruiken en dit zonder enige tijdslimiet! Hulp nodig? Ook in deze gratis versie helpen we jou met veel plezier!