Marie-Lore (iBeauty)

03-08-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 9: Online reservatie


Tip 9: Online reservatie

​Tegenwoordig is het merendeel van de klanten mobiel en 24/7 online. Ze surfen vaak en willen onmiddellijk weten of ze ergens al dan niet terecht kunnen. Online reserveren is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Tijd om de stap te wagen?

Online reservaties zijn de afgelopen jaren sterk in aantal gestegen, maar in de schoonheidssector kiezen salons nog vaak om afspraken enkel telefonisch toe te laten. 

Men heeft vaak het gevoel dat de controle over de agenda verloren gaat en men niet meer correct kan inplannen. 

Deze angsten zijn overbodig wanneer er voor het juiste systeem gekozen wordt en zo zijn er nog enkel voordelen. Denk maar aan de tijd die je wint door het minder beantwoorden van inkomende telefoons, de nieuwe online klanten die toch een afspraak bij jou inplannen...

iBeauty biedt een overzichtelijke online agenda die altijd en overal toegankelijk is voor jou en je collega’s op elk apparaat met toegang tot internet.

Alle gemaakte reserveringen, zowel telefonisch als online, worden getoond. De online reservaties kunnen trouwens apart in een lijst worden weergegeven zodat je het overzicht behoudt. In de agenda zelf krijgt deze afspraak een extra annotatie. 

Wist je trouwens dat je zelf kan bepalen welke behandelingen men online mag boeken en in welke agenda? Dus geen verrassingen!

Onze tip: binnen het iBeauty abonnement wordt het online reservatiesysteem gratis ter beschikking gesteld: dus probeer het uit! 

Toch niets voor jou, dan zetten we het gewoon weer uit. Maar wij zijn er bijna zeker van: jij en jouw klanten will love it!

Leer meer over de volgende voordelen...