Marie-Lore (iBeauty)

07-12-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 27: Hoe bespaar je tijd


Tip 27: Hoe bespaar je tijd

Hebben we niet elke dag een hoop to-do's op ons lijstje: koken, voor de kids zorgen, met vrienden afspreken en als het kan ook best gewoon werken? Met deze tips bespaar je wat van je kostbare tijd!

  • You snooze, you lose! Niets zo heerlijk als op die snoozeknop drukken en nog 20 minuutjes blijven liggen. Maar die extra minuten bezorgen je onbewust extra stress, dus meteen je bed uit is de boodschap!
  • Kies je outfit de avond ervoor: Wat trek je aan? Een vraag die elke vrouw bezig houdt en waar we 's morgens in de ochtenddrukte vaak weinig tijd voor vrij kunnen maken. Om er zeker van te zijn dat je tijdens jouw werkdag kan stralen, kies je dus best de avond voordien je outfit.
  • Eerst bezinnen, dan pas beginnen: Erg vaak nemen we onbezonnen beslissingen en dat is nooit een goed idee. Moet je een belangrijke beslissing nemen, schrijf ze even op en neem ze pas nadat je erover hebt nagedacht. Durf ook tegen je klanten te zeggen dat je hen later van een antwoord voorziet, zo werk je jezelf niet in de nesten en bespaar je je nadien een hoop tijd.
  • Plannen is een slim plan: Herinner je nog onze Tip # 25: Plan slim, verminder stress? Plan je taken op een realistische manier! Gebruik hierbij zeker een agenda, gewoonweg onmisbaar in elk schoonheidssalon! Zorg er zeker voor dat je agenda netjes is ingevuld en je duidelijk een overzicht krijgt van wat je moet afhandelen.
  • Nachtrust een must! Hoe graag je 's avonds ook nog snel je administratie wil doen, of een extra klant wil behandelen, of... je gaat toch het best op tijd naar je bed. Slaap is nu eenmaal belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor de energie van de dag erna.

Wist je dat je door het gebruik van iBeauty ook een heleboel tijd kan winnen? Kijk snel hoe dit kan?

  • Overzichtelijke agenda: plannen met de iBeauty agenda is gewoonweg overzichtelijk en duidelijk, zelfs pauzes krijgen een duidelijk plaatsje
  • Dagontvangstenboek: een netjes overzicht van alle ontvangsten per dag / week / periode: heerlijk, geen tijd (en frustratie) kwijt aan papierwerk
  • Stock: klik, klik en klik en daar is je stockoverzicht: Heerlijke tijdswinst, geen frustratie, minder kans op fouten
  • Herinneringen: een herinneringsafspraak uitzenden zonder dat je eraan moet denken, hoe gemakkelijk toch, je verliest dus geen tijd meer om de klant op een of andere manier zelf te bereiken!
  • Online reservatie: wil je tijd besparen, dan kan je gebruik maken van het online reservatiesysteem. Je hoeft op die manier geen telefoons meer te beantwoorden en kan je dus volledig blijven focussen op de klant die je aan het behandelen bent en dit zonder dat je de controle over je agenda verliest!

Leer meer over de volgende voordelen...