Marie-Lore (iBeauty)

02-11-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 22: vergeet de mannen niet


Tip 22: vergeet de mannen niet

Mannen krijgen meer belangstelling voor beauty-behandelingen. Tijd dus om ook de mannen niet te vergeten!

Zowel vrouwen als mannen voelen hun zelfverzekerder wanneer ze er goed uitzien. Beiden zijn dus bereid om geld te spenderen aan hun uiterlijk. Het grote verschil tussen mannen en vrouwen is, dat mannen geen probleem hebben om hier budget voor vrij te maken.

Gezond eten en sporten zijn nog steeds het populairst bij de mannen op gebied van uiterlijke veranderingen, maar hun belangstelling groeit meer en meer voor styling en beauty-behandelingen. Meest voorkomende behandelingen zijn: het bleken van de tanden, massages en het verwijderen van overtollige haar met wax of IPL.

Tijd om de mannen ook in jouw salon meer in de kijker te zetten. Zorg voor attractieve arrangementen, doelgericht op de man, zodat ze zich thuis voelen in een vrouwenomgeving. Stuur eens een nieuwsbrief uit en zet de behandelingen voor mannen in de kijker; behandelingen die worden afgestemd op de huidtype en huidconditie van de man. Bied je producten aan voor mannen, maak hen (of hun vrouw) hierop attent!

Extra tip: zet de behandelingen voor mannen apart in de kijker op jouw website en zorg dat ze online kunnen reserveren. Via de online reservatie tool van iBeauty kunnen de behandelingen voor mannen in een aparte categorie geplaatst worden, zo wordt reserveren nog eenvoudiger.

Je zal merken binnenkort ruilen de mannen hun avondje op café voor een bezoekje aan jouw salon!

Leer meer over de volgende voordelen...