Marie-Lore (iBeauty)

13-10-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 19: Love your business


Tip 19: Love your business

​Ieder van ons startte zijn zaak uit liefde voor het vak. Wanneer je al een tijdje met je zaak bezig bent, kan het zijn dat je op een gegeven moment in een soort routine en sleur terecht komt. Daarom is het niet slecht om af en toe vanop een afstand jouw zaak te bekijken en ervoor te zorgen dat je jouw zaak weer liefhebt.

​Elke dag zetten we ons beste beentje voor om onze klanten de service te bieden die ze verwachten. Toch sluipt er vaak, zonder dat we het weten, een soort routine in onze dagelijkse handelingen en kijken we vaak niet meer objectief naar wat we de klanten bieden.

Tijd dus om terug die frisse wind door het salon te laten waaien. Vraag je vrienden, familie en jouw klanten om raad.

- Luister naar suggesties van omstaanders en haal er nuttige tips uit om je salon te boosten.

- Kijk naar andere salons waarvan je denkt dat ze beter presteren dan jij en probeer te achterhalen waarom.

- Haal inspiratie door eens te surfen op het net. Op onze Facebookpagina kan je alvast enkele inspirerende salons bekijken.

- Bekijk jouw huidige manier van werken en stel jezelf de vraag of je het nu anders zou aanpakken en of deze veranderingen haalbaar zijn.

- Bezoek op regelmatige basis vakbeurzen zodat je op de hoogte blijft van wat er leeft en pas dit toe in jouw salon.

Besef je dat het ook tijd is om te werken aan jouw liefde voor je zaak? Lees op regelmatige tijdstip onze tips via onze blog. Er zijn zeker kleine haalbare veranderingen die je kan toepassen. Je zal merken, je bruist weer van energie en dat weerspiegelt zich naar jouw klanten. Alvast veel succes!