Marie-Lore (iBeauty)

08-09-2015 - Marie-Lore (iBeauty)

Tip 14: Kies voor uniform(iteit)


Tip 14: Kies voor uniform(iteit)

​Uit een onderzoek blijkt dat een professioneel overkomen in de schoonheidssector staat voor kwaliteit. Zo wordt er vaak verwacht dat de schoonheidsspecialiste zelf uiterlijk goed verzorgd is en nette bedrijfskleding draagt. En uniformen, die hoeven op zich niet saai te zijn!

Uniformen worden nog vaak, onterecht gezien als saai, maar tegenwoordig zijn er een heleboel professionele uniformen te verkrijgen die de mode op de voet volgen. Op zich hoef je niet te kiezen voor een professionele werkkledij om uniformiteit te creëren.

Kies een uniform dat past bij de services van jouw salon.

Doe je veel behandelingen ter huidverbetering dan kan je eventueel kiezen voor een steriel uniform, anders kan je gerust van de traditionele uniformen afwijken en kiezen voor ietswat speels.

Kies voor kleur

Kies voor een bijzondere kleur: kaki, lichtroze of lichtblauw, die bij het uiterlijk van je salon past.

Zorg voor uniformiteit

Wil je graag uniformiteit creëren bij je personeelsleden, zonder te kiezen voor professionele bedrijfskledij, dan kan je hen bijvoorbeeld vragen om kledij te dragen in dezelfde kleur en stof. Of kies voor een schort waarop je jouw logo laat drukken.

Dat uniformen niet saai hoeven te zijn, bewijst Noel Asmar Uniforms. Neem gerust een kijkje op de site en neem wat ideetjes mee!