Marie-Lore (iBeauty)

16-02-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Is jouw Skincare Centrum al ‘MEN-proof’?


Is jouw Skincare Centrum al ‘MEN-proof’?

​Hoe zal jouw Skincare Centrum er over tien jaar uitzien? Wie zullen uw klanten zijn? Voorspeld wordt dat in 2022 ongeveer 50% van de mannen in één of andere vorm een salon zullen bezoeken. Zijn jullie klaar om als eerste mee op deze blijvende trend te springen?

Vergeet de mannen niet!

In onze tip 22 maakten we jullie attent om de 'mannen' niet te vergeten. Ze zijn nog maar al te vaak een doelgroep die in het schoonheidssalon verwaarloosd worden, waardoor ze noodgedwongen verzorgingsproducten aankopen via andere kanalen. Jammer toch? Jij bent tenslotte toch de Expert in Huidverbetering en anti-aging?

iBeauty is er alleszins klaar voor!

De Productlijnen 4VOO'distinct man' en MEN³ zijn toegankelijk met foto's en omschrijvingen, waardoor je steeds met een geüpdatet stock kan werken. Bestellingen zullen vlot kunnen verlopen via onze bestelmodule.

Gratis advies!

Nog te weinig mannen die jouw zaak bezoeken? Nood aan ondersteuning of begeleiding? Dé expert in MENcare geeft jou nu gratis advies!

Als partner van iBeauty helpt Katleen jou geheel vrijblijvend met persoonlijke tips perfect afgestemd op jouw zaak. Laat je nu alvast inspireren, begeleiden en ondersteunen voor je marketing, merchandising, verkoop, saloninrichting... specifiek gericht op jouw mannelijke doelgroep.

Stuur een mail naar [email protected] met titel ‘MENcare COACHING’ of bel: 0032(0)479458359. Zij plant samen met jou - op een afgesproken tijdstip - een kosteloze privé mini-coaching in van 30-45 minuten en beantwoordt tevens al je vragen.

Maak het verschil!

CosMENtis* is ook de ideale partner voor Skincare Professionals die kiezen voor superieure kwaliteit inzake Huidverbetering voor hun mannelijk cliënteel. Met een exclusief aanbod werkzame mannenverzorgingsproducten kan ook jij het absolute verschil maken en jouw zaak onderscheiden op een unieke en exclusieve manier.

*Omdat 4VOO'distinct man' en MEN³ professionele productlijnen zijn, behoudt CosMENtis het recht om bepaalde distributiekanalen te weigeren.

Meer informatie kan je vinden op www.cosmentis.com