Marie-Lore Wynants (iBeauty)

06-07-2018 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Aansluitend boeken - Cursoraanwijzing

Feature Friday #43


Feature Friday #43

Laat jouw agenda nog efficiënter inplannen door jouw klanten enkel aansluitend te laten inboeken, dit aansluitend op een afspraak, zowel ervoor als erna. Of aan het begin of einde van jouw werkdag! Zelf inboeken gaat nu nog eenvoudiger door middel van de cursoraanwijzing, die op dagniveau jouw het uur onmiddellijk toont naast jouw cursor! Ontdek de nieuwe functies snel in jouw iBeauty account!

​De agenda zo goed mogelijk beheren, is en blijft een van de belangrijkste taken van elke schoonheidsspecialiste of kapper. Wat vaak vermeden wil worden zijn 'gaten' in de agenda. Bij het inboeken van afspraken kan je hier zelf rekening mee houden en telkens aansluitend boeken. Vanaf nu kan je er ook voor zorgen dat klanten enkel aansluitend kunnen boeken bij een online reservatie. Zo wordt jouw agenda nog efficiënter ingeboekt!

Daarnaast helpt de nieuwe cursoraanwijzing je om jouw agenda nog beter te beheren. Op dagniveau zal je merken dat bij de cursor een notatie wordt gemaakt van het uur en de agenda. Zo hoef je niet telkens naar de tijdsbalk aan de rechterzijde te kijken of je cursor wel correct staat.

​Aansluitend boeken

Laat jouw klanten enkel aansluitend boeken bij online reservaties. Wanneer je voor deze optie kiest, kan een klant enkel voor of na een afspraak die er reeds staat, zijn afspraak inboeken. Uiteraard telt de start en het einde van jouw werkdag ook mee.

Hoe ga je te werk?

  • Ga naar het menu Instellingen / Online reservaties
  • Vink het vinkje aan om klanten enkel aansluitend te laten inboeken

Klanten krijgen nu enkel de keuze om hun afspraak in te plannen net voor of achter een afspraak die reeds in jouw agenda staat of op het begin of einde van jouw werkdag!

Cursoraanwijzing

Wanneer je op dagniveau jouw agenda beheert, zal je merken dat er bij de cursor een melding wordt gemaakt van het uur en de agenda waarin je een nieuwe afspraak wil inplannen. Op die manier kan je nog meer gecontroleerd jouw afspraken inplannen op het juiste tijdstip en in de juiste agenda.

Hoe ga je te werk?

  • Ga naar jouw agenda en wissel naar dagniveau, indien dit niet jouw standaard weergave is.
  • Ga over de agenda en je zal merken dat het uur en de agenda vermeld worden bij de cursor

Leer meer over de volgende voordelen...