Marie-Lore Wynants (iBeauty)

13-04-2018 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Nog meer instellingen bij het online reserveren & verbetere weergaven

Feature Friday #41


Feature Friday #41

Het online reservatiesysteem kreeg een aantal extra instellingen, zodat het gebruik nog meer gepersonaliseerd kan worden, zo wordt het automatisch inboeken van jouw agenda alleen nog maar eenvoudiger. Daarnaast werden nog een aantal verbeterde weergaven geïntegreerd en extra informatie getoond over de verjaardagen. Ontdek het snel in jouw account!

Extra instellingen bij het Online Reserveren

​Enkel actieve klanten toelaten voor online reservaties

Vanaf nu kan je enkel actieve klanten toelaten voor online reservaties, je kan voor deze klanten een boodschap instellen die tevoorschijn komt bij het online reserveren.

Klanten al dan niet toegang geven om online te reserveren

Je kan per klant bepalen of deze al dan niet online mag reserveren. Hebben klanten bijvoorbeeld een x-aantal keer te vaak hun afspraak niet nagekomen, dan kan je zelf beslissen dat deze niet meer mogen online reserveren. Ook voor deze klanten kan je een boodschap instellen en zo de reden duidelijk maken.

Einduur en duur tonen bij het online reserveren

Je kan ervoor kiezen om het einduur en de duur van een online afspraak niet te tonen aan de klant. Op die manier kan een bepaalde behandeling die bijvoorbeeld 60 minuten duurt voor jou in jouw agenda 70 minuten duren. De klant gaat dit op die manier niet opmerken.

Verplichte velden bij het online reserveren

Wanneer nieuwe klanten online reserveren zijn er een aantal gegevens die je sowieso graag wil weten: bijvoorbeeld telefoonnummer. Je kan zelf bepalen welke velden deze nieuwe klanten verplicht zijn om in te vullen.

Hoe ga je te werk?

In het menu Instellingen / Online reservaties kan je aanduiden welke instellingen voor jou belangrijk zijn. Klik het vinkje aan of uit bij de verschillende mogelijkheden.

Wil je de teksten voor geweigerde online reservaties aanpassen dan doe je dit in het menu Instellingen / Talen / Online reservatie

Opmerking bij het online reservatie door de klant

Bij het online reserveren kan de klant zelf een opmerking toevoegen. Deze kan je ook terugvinden in het afsprakenveld of in de lijstweergave van alle online gemaakte afspraken.

Hoe ga je te werk?

De klant kan zelf een opmerking toevoegen, deze zie je in het afsprakenveld of in de lijst van online afspraken.

Vernieuwde weergave bij het Talen menu

Het menu Talen werd opgefrist en is voorzien van een accordeonweergave. Je kan op de menu's klikken die dan uitklappen. Hier kan je dan de teksten personaliseren.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Instellingen / Talen

Klik op een menu naar keuze

Wijzig de teksten en bewaar

Verjaardagen

In het menu Verjaardagen zie je nu de lijst met klanten die deze, vorige en volgende maand jarig zijn. Je ziet ook in deze weergave hun volgende afspraak. Op die manier kan je zelf nog opvolgen welke klanten jarig zijn en hierop inspelen.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Verjaardag en raadpleeg de verschillende lijsten.

Leer meer over de volgende voordelen...