Marie-Lore Wynants (iBeauty)

02-02-2018 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

KBC online betaalmiddel - Sneller overzicht aankomende afspraken

Feature Friday #37


Feature Friday #37

Laat je klanten onmiddellijk betalen bij een online reservatie en beperk zo het aantal no-shows. Willen je klanten een overzicht van alle aankomende afspraken, dan kan je vanaf nu in de popup snel en eenvoudig het overzicht opvragen en uitprinten!

​KBC als online betaalservice

​No shows komen helaas in vele salons nog dagelijks voor. In sommige sectoren wordt een 'wegblijftarief' standaard aangerekend. In de beautysector is dit vaak niet het geval. Om no shows te verminderen bij online reservaties kan je ervoor kiezen om je klanten online te laten betalen. De eerste integratie met het KBC online betaling platvorm is een feit, andere betaalservices zullen snel volgen!

Hoe ga je te werk?

Wil je graag jouw klanten bij een online boeking onmiddellijk laten betalen, neem dan contact met ons op, we dienen deze functie per user te activeren. Het is trouwens mogelijk om slechts een aantal behandelingen betalend te maken, zo kan je bijvoorbeeld behandelingen die een hogere kostprijs hebben online laten betalen en andere niet. Zoals gewoonlijk dus aan te passen naar eigen behoefte!

Aankomende afspraken vanuit de pop-up

Wanneer een aantal afspraken gepland worden voor jouw klant, dan kan het handig zijn om een overzicht van alle aankomende afspraken uit te printen en mee te geven aan je klant. Vanaf nu kan je vanuit het afsprakenveld / pop-up klikken op het PDF icoon om het overzicht op te maken en uit te printen.

  • Hoe ga je te werk?Klik in het afsprakenveld om de pop-up te openen
  • Klik op het PDF icoon onder 'Volgende afspraken' om de PDF op te maken
  • De PDF kan je doorsturen of eventueel uitprinten

Leer meer over de volgende voordelen...