Marie-Lore Wynants (iBeauty)

17-11-2017 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Vrije momenten in 1 klik!

Feature Friday #35


Feature Friday #35

Een goed gevulde agenda is fijn voor de zaak! Met de handige nieuwe functie, krijg je nu in 1 klik een lijst van vrije momenten, zo wordt inplannen nóg eenvoudiger!

​Toon vrije momenten

Of je nu alleen werkt in jouw zaak of je werkt met personeelsleden, we willen allemaal een zo goed mogelijk gevulde agenda. Met de nieuwe 'Toon vrije momenten' functie krijg je met een klik een overzicht van alle vrije momenten, waardoor het opvullen van de agenda vereenvoudigd wordt.

Wanneer agenda's reeds enorm gevuld zijn, geeft dit ook een beter overzicht waar er nog vrije momenten zijn. Een eenvoudige manier dus om afspraken snel en op een overzichtelijke manier in te plannen!

Hoe ga je te werk?

- Klik bovenaan de agenda op 'Toon vrije momenten'. Het overzicht van de vrije momenten wordt getoond in lijstvorm.

Wanneer je in dagoverzicht staat worden enkel de vrije momenten van die dag getoond, wanneer je in weekoverzicht staat worden de vrije momenten van de hele week getoond en wanneer je in maandoverzicht staat deze van een hele maand.

Tip: gebruik het sorteer icoon om vrije momenten te groeperen bijvoorbeeld op dag, datum, uur, vrije minuten of agenda. Zeer handig om nog sneller in te plannen!

- Klik op het + icoon om op dat moment een afspraak in te plannen of klik op de datum om naar de agenda te gaan en plan de afspraak in.

Leer meer over de volgende voordelen...