Marie-Lore (iBeauty)

08-01-2016 - Marie-Lore (iBeauty)

Extra statistieken omzet per personeelslid - Extra social media

Feature Friday #17 - Extra statistieken omzet per personeelslid - Extra social media


Feature Friday #17 - Extra statistieken omzet per personeelslid - Extra social media

Het is mogelijk om extra statistieken rond omzet per personeelslid op te vragen. Daarnaast kan je jouw profiel aanvullen met extra social media profielen.

Extra statistiek per personeelslid

Bij elke afrekening, wordt de omzet toegewezen aan het personeelslid/agenda, waardoor de omzet per personeelslid bewaard wordt en dus gemakkelijk opgevraagd kan worden. Vanaf nu kan je niet enkel de omzet per verkocht product per personeelslid opvragen, maar ook de totale omzet per diensten zoals behandelingen en arrangementen. De prestaties per personeelslid worden op die manier eenvoudig in kaart gebracht. Klik op het PDF icoon om de statistieken te bewaren op jouw systeem of uit te printen.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Personeel en klik op het statistieken icoon naast het personeelslid waarvan je de statistieken wil raadplegen.

De verschillende statistieken worden onder elkaar getoond: omzet producten, behandelingen en arrangementen.

Omzet productverkoop per maand per agenda / personeelslid

Omzet behandelingen per maand per agenda / personeelslid

Omzet arrangementen per maand per agenda / personeelslid

Extra social media profielen

Social media wint steeds meer en meer aan belang en velen onder ons hebben naast hun Facebookpagina, ook een account op twitter, instagram, Pinterest of LinkedIn. Deze profielen kan je toevoegen aan het instellingen menu.

Hoe ga je te werk?

Ga naar het menu Instellingen, per default kom je op het tabje Salon terecht, waar je onderaan je sociale profielen kan vervolledigen.