Marie-Lore (iBeauty)

29-06-2014 - Marie-Lore (iBeauty)

Dynamische afspraken met tijdslijn


Om ervoor te zorgen dat afspraken nog beter kunnen ingevuld worden, stellen we jullie graag de verbeterde agenda voor. Door de afspraken dynamisch te maken en de tijdslijn te introduceren, wordt het overzicht nog beter behouden.

Het is mogelijk om de agenda op maand, week of dagniveau te bewerken. Wil je dat iBeauty steeds op weekniveau start kan je dit instellen in het menu 'Instellingen'.

In het maandoverzicht, is er een nieuw icoon 'Vandaag' geïntroduceerd dat je onderaan rechts kan terugvinden. Wanneer je hierop klikt ga je onmiddellijk naar de dag van vandaag.

In het week- en dagoverzicht, vind je hiervoor 'Huidig tijdstip' terug, die wordt weergeven door een roze lijn. Aan de rechterzijde vind je de tijdslijn terug.

    

De afspraken zijn dynamisch geworden, het afspraken veld groeit naarmate de duur van de afspraak. Op die manier wordt overzicht beter bewaard en zie je in een oogopslag waar er nog vrije ruimten zijn om nieuwe afspraken in te plannen.

Ga je met je cursor door de agenda, dan zie je rechts de tijdslijn roze oplichten, zodat je exact weet waar je je bevindt.

Leer meer over de volgende voordelen...