Marie-Lore (iBeauty)

14-05-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Bernard Cassière


Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Bernard Cassière

Vandaag staat Bernard Cassière in de kijker, een van onze Beautyboostcamp sponsors! Kijk zeker eens wat we jou die avond te bieden hebben!

Schrijf je nu in via Beautyboostcamp: 24 mei te Update Academy, 31 mei bij Districos of 7 juni bij De Westvlaamse Apothekersvereniging.

Bernard Cassière - de alternatieve schoonheid

De alternatieve schoonheid… volgens een uniek concept dacreativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert.

Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sedert 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten. Door het lanceren van de hydraterende hennep/bamboe serie in 2001 (wat ook het best verkopende gamma werd), heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld. Gedreven door succes lanceert het merk in 2003 een nieuwe trend met het cacaogamma. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.

Authentiek en trendsetter… Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie. Onze producten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters. Daarom werken wij samen met de beste lokale specialisten (bloemenkwekers, chocolatiers,..) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken.

Een ethisch merk… Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.

Voor iedere huid een behandeling… Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Waarom iBeauty kiest voor Bernard Cassière:

Bernard Cassière is een merk dat veel van onze klanten in het salon gebruiken en verkopen. Deze klanten spreken met zoveel passie over de productlijnen dat we ons oog hierop hebben laten vallen. De bewustheid voor fairtrade handel en gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen vinden wij een pluspunt!

Bernard Cassière

Meer weten over Bernard Cassière

  

Instagram Bernard Cassière
Facebook Bernard Cassière
Website Bernard Cassière

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017