Marie-Lore Wynants (iBeauty)

05-05-2017 - Marie-Lore Wynants (iBeauty)

Beautyboostcamp gastspreker in de kijker: Vicky Vermeiren - Beautycoach


Beautyboostcamp gastspreker in de kijker: Vicky Vermeiren - Beautycoach

Nog even en de eerste Beautyboostcamp gaat van start. Graag zetten we onze gastsprekers in de kijker. Vandaag gaan we verder met Vicky Vermeiren - Beautycoach.

Nog niet ingeschreven? Reserveer vandaag nog jouw plaatsje via Beautyboostcamp: 24 mei in Heusden-Zolder, 31 mei in Heist o/d Berg of 7 juni in Roeselare!

Vicky Vermeiren - Beautycoach

Vicky Vermeiren is Businesscoach in de beauty- en lifestyle sector. Ze begeleidt dagelijks schoonheidsspecialistes bij alles wat te maken heeft met het opbouwen van eens succesvolle zaak. Ze is schrijfster van het boek “Succesvol salon” en inspireert ze via haar online video’s wekelijks duizenden ondernemers.

Tijdens de workshop gaat Vicky als coach jullie laten nadenken over: "Hoe je onderscheiden van andere salons door beleving te creëren". Hoe je een concept kiest, en dat doortrekt naar alle zintuigen om jouw zaak te laten boosten.

Elke deelnemer gaat tijdens de workshop zelf opzoek naar de eigen, persoonlijke overtuiging. Op die manier ga je met praktische kennis en nuttige tips & tricks weer terug naar huis.

   

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017