Michel (iBeauty)

05-03-2017 - Michel (iBeauty)

Voor smartphone - sneller - hipper - gemakkelijker!

Nieuwe iBeauty versie?


Nieuwe iBeauty versie?

​Na enkele jaren is iBeauty toe aan een nieuw kleedje. Binnen enkele weken is het zover, maar we geven je graag al enkele previews van de nieuwe tool.

Waarom een nieuwe versie, vraag je je misschien af? Het gaat toch lekker zoals het nu is?

Dat is wel zo, maar we maken ons klaar voor de toekomst. Een toekomst waar meer mogelijk is, waar alles sneller werkt, en mobieler is. We stomen jullie klaar voor de toekomst, en daar hoort deze eerste stap bij.

Wat verandert in de nieuwe versie?

Structuur van de globale pagina's

We wijzigen de structuur van de globale pagina's. Waar nu de hoofdknoppen bovenaan staan, zullen deze in de nieuwe versie aan de linkerkant komen te staan. Dat zorgt ervoor dat het werkveld meer gebruik maakt van het beschikbare scherm, en dat alles dus duidelijker zichtbaar is. Voor de snelle links, zoals agenda, kassa en klantenlijst, blijven de knoppen bovenaan staan.

Zo ken je het:

Zo wordt het:

Beter geschikt voor smartphones en tablets!

De hele tool is beter te gebruiken op smartphones en tablets!

Snel even kijken of er nog plaats in in jouw agenda? Afspraken maken als je niet in jouw salon bent? Een klantenfiche opzoeken? Betalingen controleren? Het kan met de nieuwe versie vanop jouw smartphone.

De extraatjes

De hele tool werkt sneller

Alles ziet er wat moderner uit.

Belangrijke wijzigingen binnen de tool kan je meteen zien via de notifications tab bovenaan rechts, zo ben je altijd en overal van op de hoogte!

Save the date: 19 maart!

Op 19/3 gaan we live, dus we tellen af. Nog 14 dagen te gaan.

Nieuwsgierig? Kom de nieuwe versie bekijken, breng ons een bezoekje op Estetika op 10, 11 en 12 maart en laat je verrassen door wat er nieuw is. Je kan ons terugvinden in hal 1, stand 621. Voor een koffie en gezellige babbel zien we jullie graag voorbij komen!

Tot gauw!