Marie-Lore (iBeauty)

12-05-2017 - Marie-Lore (iBeauty)

Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Goesting in Gezondheid


Beautyboostcamp sponsor in de kijker: Goesting in Gezondheid

Na ProNails stellen we nu graag onze volgende sponsor voor: Goesting in Gezondheid

Schrijf je nu in via Beautyboostcamp: 24 mei te Update Academy in Heusden-Zolder, 31 mei bij Districos in Heist o/d Berg of 7 juni bij De Westvlaamse Apothekersvereniging in Roeselare.

Goesting in Gezondheid

Lynn, bezielster van lekkere én gezonde granola heeft een missie! Ervoor zorgen mensen zich beter in hun vel voelen, zodat de levenskwaliteit verbeterd wordt. Ze wil de goesting geven om meer en intenser te genieten van het leven door op een leuke manier gezonde eet- en leefgewoonten op te bouwen.

Lynn's Granola bevat alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten. De granola is vrij van gluten, bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Puur natuur dus. En dat proef je! Neem je een hap van de lekkere en gezonde granola? Maak je dan maar klaar voor een wowgevoel! Want Lynn's Totally Nuts– en Crazy Chocolate-granola zorgen voor een ware smaaksensatie.

Elke granola is ambachtelijk , lokaal en with love bereid. De ingrediënten zijn met zorg en eerbied uitgekozen. Lynn volgt persoonlijk en

van dichtbij het productieproces. Het resultaat? Kwaliteitsvolle granola met een unieke smaak!

Waarom iBeauty kiest voor Goesting in Gezondheid:

Een gezonde levensstijl staat steeds meer centraal. Zowel voldoende bewegen als gezonde voeding zijn niet meer weg te denken in het dagdagelijkse leven. Iedereen wil fit zijn en gezonder, bewuster eten, zo voelen we ons beter in ons vel en wordt er van binnenuit gestraald. Bewust werken aan die binnenkant is belangrijk! iBeauty is ervan overtuigd dat salons meer en meer de vraag gaan krijgen om ook te gaan werken van binnenuit, want klanten krijgen nu eenmaal steeds meer 'goesting' in gezondheid!

Meer weten over Goesting in Gezondheid:

  

   

   

Wil je graag deelnemen aan de Beautyboostcamp schrijf je dan in via de website: Beautyboostcamp.

Inschrijven op de Beautyboostcamp 2017